JULMARKNAD

som sagt, 9-10 december klockan 11-15 kommer det finnas scouter i våran lokal vid parkskolan. Scouterna kommer ha värmt glögg, bakat julgodis, fixat ihop lotterikorgar, samlat på sig saker att sälja på loppis, vi kommer såklart också att stå i vårt café där du kan lugna magens kurrande med en macka och värma fingrarna runt en kopp kaffe.

Uppmaning till kårens scouter, det är dags för julstädningen på vinden eller i källarskrubben. Vi behöver få in saker till våran loppmarknad. Lämna saker i lokalen kan du göra tisdagar 19.00-20.30 passar inte tiden, skriv i gästboken/skicka ett mejl till våran webmaster.. Kontakta en ledare eller ring Tobbe, nummret står på loppislappen alla scouter ska ha fått ut eller så löser vi det ska du se..

Vet inte säkert på om jag hoppas på snö helgen vecka 49, 9-10 december, det kan bli så kallt då, men skulle de snöa är ni varmt välkomna in i våran lokal och ta er en värmande fika. Där kommer i alla fall jag vara om de skulle snöa.