Lediga platser

Vi har under vårterminen lediga platser på en av våra avdelningar för andra- och tredjeklassare och vi bjuder nu in dig att testa under några möten!

Om du vill prova på att bli en spårarscout kommer du att få träffa dina scoutkompisar ungefär en gång i veckan under terminerna. Under en och en halv timme lär ni er till exempel om djur, natur och friluftsliv, leker och har väldigt roligt. Några gånger om året kan du följa med på läger och andra äventyr tillsammans med andra scouter i kåren.

Möten hålls varje onsdag, med start 13 januari. Tiden är 17.30 till 19.00 och platsen är vår stuga bredvid Parkskolan i Renströmska sjukhusparken (vid Virginsgatans slut). Ta med dig en förälder eller annan vuxen och kom en onsdag som passar dig!

Om du undrar något är du välkommen att kontakta avdelningsledarna Arne Lamend, 031- 21 85 79, och Louise Thörnqvist, 0739-51 69 33, eller kårordföranden Erik Bäck, 0707-61 26 77, ordforande@gotalejon.org.

Välkommen att prova på!

Erik Bäck, kårordförande, Scoutkåren Göta Lejon