Kårläger & Atlas 2010

Under Kristi himmerfärds-helgen är det traditionsenligt kårläger för Scoutkåren Göta Lejons medlemmar. I år har som alla redan vet lägret temat pension, eftersom kåren fyller 65 i år! Lägertiden är 12-16 maj för alla förutom spårare som kommer upp till Trollsjönäs först den 14 maj.

Vill man som medlem inte åka på läger är man välkommen upp till Trollsjönäs ändå då det den 15 maj bjuds på lunch för att uppmärksamma kårens nyss fyllda 65. Tiden är 13.00 och vi vill ha din anmälan senast den 30 april, samma dag som lägeranmälan!

Sommaren 2010 kommer för scoutkårens del att spenderas på Apelhult strax utanför Borås där Atlas 2010 håller till. Lägret pågår mellan 31 juli och 7 augusti och anmälan för deltagande ska vara inne senast den 14 maj!

Mer information om arrangemangen finns i inbjudningarna

Hoppas att vi ses!