Sommarläger!

Det drar ihop sig till sommarläger! Nåja, det är i alla fall dags att börja planera för det.

En del alternativ finns, såväl i vår absoluta närhet som lite längre bort. Det mest attraktiva lägret går under namnet Wild Wild West 2012 och hålls på Sonnarps lägerplats i norra Skåne. Lägret riktar sig till scouter i alla åldrar, inklusive utmanar- och roverscouter. Lägertiden är mellan den 29 juli och 4 augusti vilket betyder vecka 31. Scoutkårens ambition är att kostnaden för lägret ska hamna mellan 1400 och 1600 kronor. I det priset ingår såväl boende, mat och resa.

Den definitiva anmälningen till lägret går ut i början av april och vi vill med den här informationen uppmana alla föräldrar som har scouter som vill åka på sommarlägret att boka in ovanstående vecka samt vara beredda på att betala lägeravgiften kring den 10 april.

Mer information om själva lägret finns på http://www.tjugotolv.se

Vi hörs snart igen!