Rapport från Getingen och Järven

Hej!

I helgen gick som sagt både Getingen och Järven av stapeln och vi hade kontroller och deltagare på båda.

Kontrollen vi hade på Järven, var tävlingens första på lördagen (tävlingen började redan på fredagen) och bestod av att en i patrullen fick ta på sig ett par hörlurar och fick en låt uppspelad. Personen skulle sen nynna för att få de andra i patrullen att förstå vilken låt det var.  Låtarna var bland annat: Waterloo (ABBA), Hero (Charlotte Perrelli) och Växeln Hallå (Janne Lucas).

På Getingen så bestod kontrollen av att patrullerna fick gå en bana.Längs den fanns bilder och fågelnamn utsatta. Patrullens mål var dels att känna igen fåglarna på bilderna men framför allt komma ihåg vilka fåglar de sett.

Göta Lejon representerades av två patruller på Järven varav en lyckades ta hem tredjeplatsen, ett stort grattis till dem! Båda patrullerna var dock trötta efter helgens strapatser som dels bestod av en lång och ganska kuperad bana, dels av en stadig och kall vind och orienteringsmissar. Men trots tröttheten så verkade båda patrullerna glada när de kom i mål.

På Getingen representerades kåren av tre spårarpatruller som tycks ha haft det riktigt roligt även om de inte hamnade på pallen.