Snart terminsstart

Snart börjar scoutterminen igen! På söndag 19 augusti har vi terminsplanering och efter det kan vi lämna mer information.

Det vi vet redan nu är att vi med största sannolikhet kommer att finnas med på Härlandas fritidsmässa den 30 augusti och att vi antagligen kommer att hålla ett prova-på-möte i scoutstugan under dagarna efter den. Då kan ni träffa oss!

Går man i andra eller tredje klass får man gå på spåraravdelningen. De har möte en gång i veckan i lokalen vid Parkskolan och någon övernattning på vår friluftsanläggning Trollsjönäs per termin. För äldre barn finns våra upptäckar-, äventyrar- och utmanaravdelningar.

Om ni har fler frågor kan ni titta på vår webbplats, www.gotalejon.org, igen om några dagar. Här kommer vi att lägga ut information om datum för prova-på-mötet och terminsstarterna.