Sommar!

Såväl vårterminsavslutning och Picknickfestival-arrangemang är avklarade. Avdelningarna har haft sina sista läger och såväl scouter som ledare får nu lite välförtjänt semester från det ideella uppdraget. Men all verksamhet upphör inte; kårens fastigheter rustas på många sätt under sommarmånaderna eftersom att vädret är gynnsamt. Stugfogdar och andra händiga målar, snickrar, klurar på förbättringar, städar, sorterar och allt det där andra som inte hinns med under terminerna. Styrelsens arbete fortgår också, om än något mindre intensivt.

Till hösten välkomnas alla tillbaka till oss igen, en del på nya avdelningar, andra på samma som under våren. Klart är att ytterligare ett spännande scoutår väntar på oss i augusti/september. Välkommen att uppleva det med oss! För blivande medlemmar håller vi ett prova-på-möte den 5 september.

Trevlig sommar!