Höstplanering

Det är dags att slå fast hur hösten ska se ut! Utmanarscouter och ledare träffas därför på Trollsjönäs under några dagar för att äta gott, ha det trevligt tillsammans och skissa på höstens verksamhet. Helgen 23-25 augusti är vigd åt detta, den intensivaste planeringen sker på lördagen mellan 11 och 18, kan du inte vara med hela helgen – se till att vara med då!

Om bara vädret tillåter är det tältuppsättningstävling på fredag eftermiddag och kväll. Vi har gott om tält i olika modeller som ingen har riktig koll på – tag med dig dina bästa konstruktions- och uppsättningsfärdigheter så hjälps vi åt att få ordning och reda på tältförrådet. Fint pris väntar till den eller dom som får ihop flest kompletta tält!

Anmäl när du tänker vara uppe till ordforande@gotalejon.org så fort som möjligt och absolut senast den 20 augusti. Det går även bra att ringa till Erik. Vi behöver också veta om du har några speciella matönskemål samt om du behöver transporthjälp.  Helgen är givetvis kostnadsfri.