Kom och prova på scouting

Torsdagen den 4 september bjuder vi in dig till att prova på hur det är att vara scout. Från klockan 18.00 får du tillsammans med andra se och känna på en liten del av allt spännande som väntar dig om du väljer att fortsätta hos oss. Ta med en förälder eller en annan vuxen i din närhet! Under tiden som mötet pågår får hon eller han mer information om scouting, det finns nämligen något för alla åldrar. Vi beräknar att vi är klara till 19.00 och bjuder på lite fika.

Du hittar oss i den röda stugan i Renströmska parken invid Parkskolan, Virginsgatan 25. Hitta hit!

Känn dig fri att titta runt här på hemsidan och ta reda på mer om vad vi gör och kan tänkas göra i framtiden. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi ses!

2 reaktioner på ”Kom och prova på scouting

  1. Hej!! Vilken ålder skall man vara för att gå med i Scouterna??? har en son som är 9år gammal & vill börja..och vart skall man vända sig för att prata med någon eller tele nr??? Med vänlig hälsning Katarina Björk

Kommentarer inaktiverade.