Sommarläger – Livat 2015

Gillar du att testa på nya saker? Tycker du om uppdrag? Tar du dig an utmaningar? Då ska du följa med på sommarens stora scoutläger i västra Sverige! På lägret kommer deltagarna att få träffa Liv och hennes kompisar och följa med dem på en spännande resa i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Det är ett tema som tar avstamp i en värld av datorspel och tv-spel och som kommer genomsyra lägret och dess program veckan igenom.

Lägret kommer att utspela sig i den härliga miljön på Lysestrand, utanför Lysekil. Där kommer det finns banor både på stranden, på havet och i skogen. Flera element för en riktigt bra spelupplevelse alltså.

Lägret pågår från den 28 juni till den 4 juli. Spårarscouter är med från den 1 juli.

Anmäl dig redan idag för en livlig lägervecka sommaren 2015! Sista dag för anmälan är den 1 mars och du gör det genom att lämna in lappen i stugan i Kålltorp. Inbjudan och anmälningstalong finns här under ”dokument”, i din ledares mejlbox samt i lokalen.