Arbetsdag Trollsjönäs, lördag, 2016-09-10, ca 9-17

Stiftelsen för Trollsjönäs hälsar alla medlemmar och “supporters” välkomna till en lördag fylld av viljan att göra vår anläggning attraktiv och ändamålsenlig. Vi brukar börja med en fika och vi kommer att bli serverade en lunch/middag. Vi brukar ha förberett lite olika arbeten som behöver göras men det är framför allt viktigt att vi har trevligt tillsammans. Vi som brukar hålla efter stugorna och området är stugvärdarna som har koll före och efter uthyrningar och “onsdags-klubben” som uppbackade av kårens aktiva och “vänner” i alla åldrar underhåller och förbättrar. Planerna framöver är mer krävande – vi kommer att renovera och förbättra köket i storstugan sent i höst. Med detta vill jag säga att vår friluftsgård är i mycket gott skick samtidigt som det alltid finns både stora och små jobb som behöver göras. Passa på till helgen eller vid kommande tillfällen när det jobbas – häng på och bli del i ett gott gäng med ett antal projekt att hantera. Trollsjönäs är en fantastisk plats för den som trivs i naturen. Här kan man promenera, bada, plocka svamp, grilla, paddla, orientera med mera. Det finns ”alltid” plats för oss själva på anläggningen.

Kommer du på lördag vill jag gärna att du skickar ett mejl till bengt@wackerberg.se eller ringer (0703-198918) senast torsdag.

Välkomna!
/Styrelsen för Friluftsgården Trollsönäs