221102-SCOUTERNA-RBA-5-Foto-Dennis-Wernersson_LAGUPPLOST-1

Scoutkläder och försäljning

Kårtröjor och annat med kårens tryck

Scoutkåren har en egen webbshop där det går att köpa t-shirts, tjocktröjor, bärkassar och annat med kårens logga i både barn- och vuxenstorlekar. Notera att Trapperströjan är reserverad för kårens utmanare och äldre. Fram till 19 maj ges 10 % rabatt!

Du hittar webbshopen här: netshirt.se/foreningsklader/gota-lejon

I nuläget kostar frakten 69 kr/paket och det kan vara bra att gå ihop några kompisar eller liknande för att få ner fraktkostnaden per plagg.

Observera att webbshopen sköts av ett externt företag och det är de som står för frakt, betalning och ev. returer m.m.

Försäljning i scoutlokalen

I scoutlokalen har vi försäljning av följande artiklar till självkostnadspris:

  • Kårhalsduk
  • Kårmärken
  • Kåsor (som bör handdiskas)
  • Vita t-shirts i vuxenstorlek med kårens logga

Be din ledare om hjälp om du vill köpa något. Betalning sker via plusgiro eller swish.

Scouthopen hos Göteborgs scoutdistrikt

Scoutshopen i Scouternas Hus på Carlbergsgatan i Göteborg ger dig möjlighet att prova och köpa scoutdräkten (skjorta/pikétröja/t-shirt). Där säljs även annat såsom muggar, halsdukar och alla olika sorts märken, som man kan köpa ett och ett. Mer att läsa om distriktets butik och öppettider finns att läsa här.

Scoutshop.se

Scouternas egna webbshop finner ni här. De har ett stort utbud av scoutkläder, en hel del utrustning och annat smått och gott.

Glöm inte att ange att Scoutkåren Göta Lejon är din favoritscoutkår. När du gör det får kåren ta del av överskottet från försäljningen.

Rabatt på Friluftsvaror

Butiken Friluftsvaror fanns tidigare i Krokslätt men finns nu på webben. Alla scouter får rabatt om de registrerar sig på friluftsvaror.se/pages/foreningsrabatt. I kassan kan man sedan använda rabattkoden ”Föreningsrabatt” som ger 15 % avdrag på priset.

Rabatt på tågresor

Avslutningsvis får ni ett restips: Scouter kan få rabatt på vissa resor med SJ. Logga in i Scoutnet och sök din tågresa där för att få reda på mer.