Tack för 2023

9 december, 2023 av David Wackerberg

Tack för denna termin!

Vi vill tacka både nya och gamla scouter för denna termin och för scoutåret 2023. Det har hunnits med både piffar och läger samt spännande och roliga möten. Vi vill också tacka alla föräldrar och andra vuxna som har hjälpt till som ledare under terminen. Prata med avdelningsledarna eller hör av er till medlem@gotalejon.org om ni vill engagera er mer under kommande termin. 

Vi vill med detta också önska er alla en god jul och ett gott nytt år! Men innan året är slut är det en sista sak som händer, annandagsjulmatsnedskakningsluffen till Trollsjönäs. Vi samlas vid Vättlestugan i Lövgärdet kl 10 på annandagen, 26 december, för att promenera tillsammans. Mer information kommer på hemsidan. 

Många undrar säkert när vårterminen börjar. Ansvariga ledare kommer att meddela om när terminen börjar, men ungefär en vecka efter skolan börjar brukar vara det vanliga. Så vid frågor hör av dig till din avdelningsledare. 

Vi vill också slå ett slag för våra kårkläder vi tagit fram som finns att köpa på https://www.netshirt.se/foreningsklader/gota-lejon. På https://www.gotalejon.org/scoutklader-och-forsaljning/ har vi samlat information om var ni kan hitta övriga scoutkläder, som kårhalsduk och scoutskjortor.  Perfekt till önskelistan, inför den nya terminen och framtida läger. 

På tal om läger, kommer kåren att åka på sommarläger på Kragenäs. Velj!24 som anordnas under v 31, det är ett regionläger för kårerna i Göteborg. Det kommer bli kul! Mer information kommer komma längre fram. 

God jul och gott nytt år önskar Scoutkåren Göta Lejon!

PS. Nedanstående bild visar den fina julgranen på Trollsjönäs.