Viktig information om terminsstarten

17 juli, 2023 av David Wackerberg

Nu är det dags att börja blicka mot höstens äventyr där mötestiderna kommer se ut som följande:

Spårarscouter (årskurs 2 – 3):

Onsdagar 17.30 – 19.00 (Krypen)

Torsdagar 17.30 – 19.00 (Insekterna)

Upptäckarscouter (årskurs 4 – 5):

Onsdagar 18.00 – 19.30 (Spejarna och Springarna)

Äventyrarscouter (årskurs 6 – 8):

Tisdagar 18.30 – 20.00 (Rovfåglarna och Långa Bågarna)

Terminsstart kommer att ske i samband med skolstart och mer info med exakt vecka kommer att skickas ut av respektive avdelningsledare närmare terminsstarten.

Vi behöver hjälp!

För att kunna bedriva verksamhet på alla dessa avdelningar behövs det tillräckligt med vuxna ledare vilket vi inte har i dagsläget. Framför allt är det för våra äventyrarscouter som vi i nuläget är för få engagerade vuxna. Vi söker alltså dig som vill ge sitt engagemang mot en värld fylld av äventyr och natur. Mer än så behövs inte, allt annat lär vi oss tillsammans. Scouterna är en helt ideell organisation vilket betyder att vi behöver alla er som vill och kan hjälpa till.

Får vi inte tillräckligt med engagemang från er föräldrar kommer vi helt enkelt behöva dra ner kvantiteten på möten, eller lägga upp ett schema där samtliga föräldrar på drabbade avdelningar förväntas hjälpa till.

Den 20 augusti klockan 16.00 kommer vi att hålla i en ledarintroduktion för de föräldrar som har ett intresse av att hjälpa till i scoutkåren. Oavsett om hjälpen kommer i form av att vara med som ledare varje vecka, vid enstaka möten, eller att agera som en resurs vid behov behövs den.

Är du intresserad? Anmäl ditt intresse till info@gotalejon.org